Jeg hedder Mannah Margueritte

…jeg ønsker af hele mit hjerte, at livet må bringe dig alt hvad du ønsker

“Det var som om dæmningen af begrænsninger der var solidt opbygget omkring mig og forankret i mig, forsvandt som dug for solen, efter mit navneskifte. Tiden herefter var overvældende, men på den rigtig fede måde. Mange af de ting jeg i årevis havde drømt om, men set mig ud af stand til at gøre noget ved, væltede ind over mig, som en stor bølge af mirakler. I løbet af ganske få måneder blev mit liv vendt på hovedet. Når jeg tænker tilbage, er det uden tvivl den vildeste oplevelse jeg til dato har fået skænket, men det krævede mod, handlekraft, viljestyrke og timing.”

Lad mig fortælle dig det hele fra begyndelsen…

Trods en god barndom, kan jeg ikke sige mig fri for ar på sjælen. Ar som har gjort mig til den jeg er og som har lært mig alt hvad jeg behøver, for at udleve mit livsformål og opnå sand lykke og ægte kærlighed.

Læs videre

Kære familie og andre som har krydset min vej af hjertet TAK.
I har alle været betydningsfulde brikker i mit livs puslespil.

Livet på gården i den midtjyske bonde by, var en lærerig og udfordrende tid, som senere skulle vise sig, at blive min største visdom og hermed livets gave. Jeg var den stille pige, som gjorde hvad der blev forventet. Jeg forsøgte på alle tænkelige måder, at opnå opmærksomhed og anerkendelse både i familien og andre relationer. En håbløs kamp, som sjældent gav det resultat jeg hungrede efter. Jeg lærte blandet andet:

at please andre og dermed ikke tilgodese min egne grænser
at andre var vigtigere end mig
at afkode enhver situation og tilpasse mig herefter

Min ungdom var præget af dårligt selvværd og kaos.  Jeg havde dysfunktionelle handlemønstre og var fuldstændig ude af stand til at mærke mine egne behov eller grænser. Jeg mistede totalt fornemmelsen af hvem jeg var og famlede rundt i blinde. På overfladen var jeg velfungerende og ressourcestærk, med styr og retning på livet. Indeni mig var det hele et stort virvar.

Jeg bedrog mig selv hver eneste dag, i frygt for at forandre mig

Jeg bebrejdede alt og alle omkring mig for mine lidelser, fuldstændig blind for og med manglende forståelse af, at de var uskyldige og at kun jeg havde ansvaret for min mistrivsel og udeblivende succes.

Jeg oplevede depressionslignende tilstande, hvor jeg fuldstændig udmattet ikke kunne overskue og rumme livet.

Læs videre

Når eleven er klar viser mesteren sig

– Buddistisk ordsprog

Siden ungdommen havde jeg nysgerrigt fordybet mig i emner der betegnes som overnaturlige. Sidst i 20èrne tog interessen for åndsvidenskab fart. Jeg opsøgte gennem flere år alternative behandlere i håb om, at lykken ville indfinde sig. Jeg deltog i uddannelser og kurser med personlig udvikling for øje, og jeg begyndte langsomt at forandre mig. Sandsynligvis med så små skridt, at mine omgivelser næppe har bemærket det.

 Det helt store gennembrud indtraf en søndag eftermiddag 2016, hvor jeg deltog i en helsemesse og havde booket en 20 minutters session med en numerolog. Jeg vidste knap hvad det var da jeg satte mig i stolen, men da jeg cyklede hjem efter sessionen, var noget i mig forandret. Trods mine mange deltagelser i sessioner, uddannelser og kurser, havde jeg ALDRIG stødt på et menneske, som kunne beskrive mit liv så detaljeret og præcist, på 20 min.

 Jeg var målløs og vidste instinktivt, at jeg ikke var færdig med numerologien.

 Jeg brugte den næste tid på at google og undersøge mulighederne. Jeg blev ved med at vende tilbage til den samme numerolog på Fyn, noget ved hende tiltrak mig. Jeg drømte mange gange om at konsultere hende, men jeg lod mig forføre af egoets begrænsninger og frygt for forandring. Jeg hoppede med på vognen, om manglende penge til sessionen. I virkeligheden var jeg ikke klar til at gennemgå forandringen som lå forude.  Der skulle gå 2 år før jeg var klar til, at træffe mit livs bedste beslutning.

Den beslutning som forandrede mit liv for altid.

Efter 31 år havde jeg nået mit bristepunkt. Mit liv var fyldt med misbrug, drama, kaotiske forhold, formålsløst arbejde, skuespil, sorg og fortvivlelse. Jeg dulmede alle mine følelser. Jeg følte at livet var en kamp og jeg var den sædvanlige taber. Noget skulle forandres – og det skulle være NU!
Jeg bookede en tid hos numerologen på Fyn.

JEG VAR KLAR TIL FORANDRING

Det var som om dæmningen af begrænsninger som var solidt opbygget omkring mig og forankret i mig, forsvandt som dug for solen, efter mit navneskifte. Tiden herefter var overvældende, men på den rigtig fede måde. Mange af de ting jeg i årevis havde drømt om, men set mig ud af stand til at gøre noget ved, væltede ind over mig, som en store bølge af mirakler. I løbet af ganske få måneder blev mit liv vendt på hovedet. Når jeg tænker tilbage er det uden tvivl den vildeste oplevelse jeg til dato har fået skænket, men det krævede mod, handlekraft, viljestyrke og timing.

I dag bor jeg på Fyn. Jeg er forlovet med prinsen min – sammen har vi en sund og rask dreng. Jeg udlever mine drømme og elsker mit arbejde. Jeg udvikler mig kontinuerligt og ved at personlig udvikling er en livslang proces. Jeg har fundet mit sande JEG og følger nu sjælens sti, som bringer mig ubegrænset kærlighed, lykke, overflod og succes. Velvidende at dette blot er begyndelsen.

Jeg hedder Mannah Margueritte
– jeg håber af hele mit hjerte, at livet må bringe dig alt hvad du ønsker.

BOOK DIN SESSION HER