Sjælevenner – Den Magiske Rejse hardcover

149,00 DKK

(13 kundeanmeldelser)

Hardcover

Sjælevenner – Den Magiske Rejse’ handler om 9 sjælevenner, som bor på en magisk planet i universet. Her er hver dag fyldt med leg, kærlighed og magi. Men en tidlig morgen får de besøg af planetens klogeste ugle, der har en ny mission til dem – og så starter den magiske rejse.

Bogen hjælper dig med at styrke dit barns selvværd og selvtillid gennem pædagogiske og numerologiske værktøjer og fortællinger.

Bogen er en samtalebog, hvor jeres relation styrkes gennem nærvær, omsorg, samt dialog om dit barns oplevelser og følelser.

Varenummer (SKU): b-111 Kategori:

Beskrivelse

Antal sider: 108
Format: 21cm x 21cm

149,00 DKKTilføj til kurv

13 anmeldelser af Sjælevenner – Den Magiske Rejse hardcover

 1. Ann Krigbaum (verificeret ejer)

  En rigtig skøn børnebog som har flotte tegninger og er meget lærerigKan helt klart anbefale denBliv endelig ved med at skrive skønne bøger❤️

 2. Victoria

  Super god og lærerig børnebog både for voksne og børn. En virkelig original billedfortælling som giver nye måder at tænke og undersøge på. Er helt vild med at der en aktivitetsdel med i bogen, som er med til at gøre den unik. Ville klart anbefale den andre. Lækkert læsestof!

 3. Jane Andersen (verificeret ejer)

  Utrolig lærerig bog både for store og små. Rigtig flotte billede og farver, og super god historie som vi alle kan lære noget af Jane

 4. Frank Andersen

  Meget fin bog,med flotte billeder og god fortælling om sjælevenner,der fanger både børn og voksne.

 5. Frank Andersen

  Unik bog for børn og voksne. Meget fint at man kan tilkøbe plakaten med sjælevennerne,børnene lærer hurtigt hvilken sjæleven de er/har,det syntes de er meget sjovt.Fint hvis man evt kunne tilkøbe sjælevennerne som en slags tøjbamse/Sove sjæleven.

 6. Line

  En rigtig god og lærerig bog med de flotteste tegninger. Min datter elsker at læse og kigge i bogen. De sødeste sjælevenner får en med på en magisk rejse. De bedste anbefalinger fra Emilie 3 år og mor Line 🙂

 7. Mette

  Jeg har læst bogen sammen med min søn på 7 år. Han blev hurtigt fanget af historien og af de fine illustrationer. Inden vi begyndte at læse, fik vi en god snak om, at vi deler energier med et af de 9 sjæledyr. Min søn var meget optaget af at finde ud af, hvilket af dyrene, der havde samme energi som ham selv. Og da vi nåede til kapitlet om Jupiter hørte han ekstra godt efter og kommenterede rigtig meget på de ting Jupiter gjorde og tænkte.

  Bedste anbefalinger herfra

 8. Lene Rasmussen

  En sød og god bog for både små og større børn. Det er nogle skønne illustrationer og farver der er brugt.
  En bog du kan være stolt af.

 9. Ronnye Larsen

  En fantastisk bog som vi varmt kan anbefale til børnefamilier.

  Et godt redskab til at få en dialog med sine børn omkring deres forskellige styrker og følelser, og vigtigheden af at forstå, at vi kan have forskellige styrker og følelser.

  Der beskrives i bogen nogle grundenergier som rammer meget præcis for personerne i vores familie.

 10. Lida Kjærgaard (verificeret ejer)

  Sjælevenner er en rigtig fin børnebog, solid indbundet og en papirkvalitet helt i top. Det er en rigtig fin historie, de små Sjælevenner er søde og sjove, og illustrationerne er i skønne farver. Man bliver nysgerrig og undersøgende på de 9 grundenergier. Bogen kan varmt anbefales.

 11. Maria

  Vanvittig inspirerende og interessant, som jeg kan kende mig selv, og mine nærmeste i den sjæleven vi deler grundenergi med. Jeg kan med 100 procent sikkerhed nikke genkendende til mig selv, og mine kære i den enkelte sjælevens udfordringer og personlige kompetencer.
  Bogen har underholdt mig, og flere af mine nærmeste, den giver rig mulighed for en god dyb snak om vores alles kvaliteter, og i hvilke aspekter af livet, vi skal have fokus, for at opnå et liv fyldt med glæde, lykke og kærlighed.
  Bogen har givet mig et indblik og en forståelse for mig selv, og de personer jeg har tættest inde på livet.
  Rigtig god bog.
  Mvh Maria

 12. Josephine

  God og lærerig bog og dialog redskab for børn og forældre. Flotte illustrationer som gør det spændende for børnene at følge med i. En spændende og anderledes måde at forstå andres person, præferencer og styrker på

 13. Phillis Storm (verificeret ejer)

  En sød, lærerig, spændende og flot børnebog. Jeg elsker den måde som den bliver fortalt på og man lever sig virkelig også ind i historien med de flotte illustrationer. Jeg elsker også, at der er en sten som høre til hver af de søde sjælevenner. Deres citat “lyt til dit hjerte” er guld værd at lære vores børn og en reminder til os voksne om at blive bedre til det selv.Jeg kan varmt anbefale bogen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Go to Top